Las Dunas residencial - Corralejo - Fuerteventura
Veel gestelde vragen

Hier volgen een aantal vragen die ons vaak gesteld worden. Indien u toch nog vragen hebt in verband met reserveringen en / of uw vakantie, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@lasdunascorralejo.com
Wat is in de prijs inbegrepen?

De prijs is voor het appartement - niet per persoon - voor de duur van uw vakantie voor maximaal 2 personen.
Inbegrepen zijn:
* Reiniging vóór en na uw verblijf
* Water , elektriciteit, keukenhanddoeken,badhandoeken, handdoeken en gebruik beddengoed. Bij een verblijf van langer dan een week zorgen wij ook voor vers beddengoed en vers linnengoed.

Reinigen van het appartement?

Voorafgaand aan uw aankomst zal de accommodatie worden gereinigd en voorbereid voor uw verblijf. Bij uw vertrek, wordt van u verwacht het appartement in een redelijke conditie achter te laten, bijvoorbeeld geen volle vuilniszakken achterlaten.
Het appartement is voorzien van beddengoed en handdoeken en de keuken heeft een set van keukengerei en kookgerei zoals borden, bestek, glazen, potten en pannen.

Extra voorzieningen

Een babybedje en kinderstoel kan worden verstrekt tegen de prijs van 10     Euro per week.

Welke types van betaling accepteert u?

- Euro bankoverschrijving
-  Bizum

Een aanbetaling van 80 Euro binnen 4 dagen na bevestiging van beschikbaarheid zal je gevraagd periode veilig stellen . Het saldo is in volle vereist 6 weken voor vertrekdatum.

Wij accepteren geen betalingen bij aankomst!

Wanneer krijg ik mijn boekingsbevestiging?

Zodra de aanbetaling volledig is voltooid, ontvangt u een boekingsbevestiging via e-mail, die wordt verzonden naar het adres dat u verstrekt hebt via het online boekingsformulier.
De conformatie e-mail bevat informatie wat betreft uw contactpersoon, het volledige adres van het appartement en het saldo.

Hoe kom ik bij het appartement?

U kunt op voorhand een auto huren en afhalen op de luchthaven, of u kunt een taxi nemen, die vind je net buiten de luchthaven. Of je neemt de bus op de luchthaven richting Puerto del Rosario (tot aan het eindstation) en daar overstappen op de bus naar Corralejo, of er kan een prive-transfer vooraf worden gereserveerd :

http://www.shuttledirect.com
http://www.fuerteventura.shuttlespaintransfers.com
http://www.shuttlespaintransfers.com/Hoe verkrijg ik de sleutels?

Van zodra u aankomt in Fuerteventura (op de luchthaven of in de haven) belt u ons via het telefoonnummer dat op uw bevestigings e-mail vermeld staat, dan spreken we een tijd af om elkaar te ontmoeten, u rond te leiden in het appartement en u de sleutels te overhandigen.

Vanaf welk uur kan ik in het appartement? Kan ik eerder inchecken?

De standaard check-in tijd is om veertien uur. Het is gebruikelijk dat andere gasten het appartement verlaten op dezelfde dag dat u aankomt. In dat geval is het niet mogelijk om vroeger in het appartement te trekken daar wij het eerst grondig willen reinigen.
Waar mogelijk kunt u het appartement vroeger betrekken We zullen u dit bevestigen per mail.
Als een vroege check-in niet mogelijk is, kunnen wij uw bagage op een veilige plaats bewaren vanaf 11:00 uur tot aan het normale uur (14.00 uur) waarop u het appartement kunt betrekken.

Om welk uur moet ik het appartement verlaten? Kan ik later uitchecken?

De standaard check-out tijd voor het appartement is om 10.00 uur.
Er is geen garantie voor een late check-out, omdat het mogelijk is dat er nieuwe gasten aankomen op dezelfde dag dat u het appartement verlaat. U kunt ons bij uw aankomst vragen als een late check-out mogelijk is, en zoja genieten van het appartement tot u naar de luchthaven moet vertrekken.

Hoe kan ik uitchecken?

Wij ontmoeten u aan het appartement op de standaard check-out tijd (indien geen andere check-out tijd was geregeld) om het appartement te controleren en om de sleutels te innen.
De borg wordt volledig terugbetaald binnen 10 dagen, op voorwaarde dat er geen schade is en het appartement zich in een redelijke conditie bevindt. U bent verplicht om eventuele schade te rapporten tijdens uw verblijf.

Kan mijn boeking wijzigen of annuleren ?

Als u het aantal nachten wenst te wijzigen, nadat u de boeking heeft gemaakt, moet u ons dit zo spoedig mogelijk laten weten via email : info@lasdunascorralejo.com.

Ook als u wenst te annuleren, nadat u de boeking heeft gemaakt, moet u ons dit zo spoedig mogelijk laten weten via e-mail : info@lasdunascorralejo.com.

Houdt er rekening mee dat de aanbetaling niet wordt terugbetaald, zelfs niet in het geval van overmacht.

Terugbetalingen in het geval van annulering:

6 tot 4 weken 75% van het saldo
4 - 2 weken 50% van het saldo
Minder dan 2 weken Geen terugbetaling

Wij raden onze klanten aan een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten.


Wie kan ik contacteren tijdens mijn verblijf?

Eventuele vragen over het appartement of de uitrusting moet worden gericht aan ons (Nadia en Gunnar) tijdens uw verblijf. Ons telefoonnummer kunt u vinden op uw bevestiging e-mail. Aangezien wij slechts op 15 km van Corralejo wonen zijn er "in geval van" een aantal alternatieve contactmogelijkheden

Is roken toegestaan in het appartement?

Nee, roken is niet toegestaan in het appartement, maar er mag wel op het balkon worden gerookt.

Is mijn hond of kat toegestaan in het appartement?

Nee, volgens de regels van de gemeenschap zijn huisdieren niet toegestaan binnen het complex.

Het Complex

Er is een groot zwembad met een afgescheiden kindergedeelte, ligbedden en douches,  en een gratis te gebruiken goed uitgeruste fitnessruimte .

Waar is de dichtstbijzijnde bushalte?

Bij het verlaten van het complex sla je linksaf. Op 3 minuten lopen, vlak voordat je bij de Flinstones bar aankomt is de bushalte. Deze bus brengt je naar de stranden van 'Grandes Playas' en dan verder naar Parque Holandes en Puerto del Rosario.
Waar zijn de dichtstbijzijnde bars en restaurants?

De dichtstbijzijnde bar is Flintstones, op ongeveer 3 minuten lopen. Er zijn ook een aantal bars en restaurants in "El Campanario winkelcentrum", dat is slechts 5 minuten lopen.
Er zijn tal van bars, restaurants, pubs, karaokebars, etc in het centrum van Corralejo op een 20 tal minuten lopen (of een 2 a 3 minuten taxirit)
Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?

De dichtsbijzijnde supermarkt is de Hyperdino in het El Campanario winkelcentrum waar je verse groenten en fruit, koffie, thee, brood, melk, water, dagbladen enz kunt vinden .

Waar is het dichtstbijzijnde strand?

Corralejo heeft een geweldig aanbod van poederwitte zandstranden en een turquoise oceaan. Een paradijs voor strand liefhebbers in combinatie met geweldige watersport mogelijkheden vindt u op "las Grandes Playas". Vanaf de ingang van het complex gaat u rechtsaf en u bent slechts op een tiental minuten lopen van deze prachtige gouden zandstranden van het Nationaal Park Las Dunas / Grandes Playas en Flag Beach. Dit populaire strand in de duinen kan ook worden bereikt met de bus. U vraagt gewoon naar de halte van de twee Riu Hotels.
De kleine beschutte stranden in het centrum van Corralejo (Waikiki Beach en Playa Chico) liggen op slechts 15 minuten lopen en zijn uitermate geschikt voor ouders met kleine kinderen.