Las Dunas residencial - Corralejo - Fuerteventura
 
Balkon en zwembad Las dunas Residencial - Corralejo - Fuerteventura
Las Dunas Residencial ligt op een paar minuten wandelen van het Baku Waterpark en het El Campanario Winkelcentrum. U vind er bars, winkels, restaurants en een supermarket. Bovendien bent u slechts op 15 minuten wandelen van het centrum van Corralejo.

Het appartement is uitgerust met een open keuken, waar alles aanwezig is om uw eigen maaltijd te bereiden. Het heeft ook een lounge, waar u kunt rusten, tv kijken, lezen of een gezelschapspel spelen.

Ook kunt u op het ruime terras dat uitziet op het zwembad en de mooie tuinen genieten van een goed boek of ontspannen met een drankje
.
Tropische tuin van het complex
Tropische tuin en zwembad Las Dunas Residencial complex
Het Las Dunas Residencial appartementencomplex is omgeven door tropische tuinen, beschikt over een groot zwembad met kinderbad, ligbedden, parasols en douches, waar u de dag kunt doorbrengen met zonnen en relaxen.
Voor de sportievelingen is er ook een goed uitgeruste fitnessruimte waarvan U gratis kunt gebruik maken.

Gelegen aan de rand van Corralejo, bevindt dit appartement zich op slechts 10 minuten wandelen van het strand. Na een stevig ontbijt op uw terras, kunt u ofwel een dagje naar het strand, shoppen in Corralejo, Puerto del Rosario of Caleta des Fuste, een excursie maken op Fuerteventura, een boottocht naar het eiland Los Lobos, of een 15 minuten durende overtocht maken met de ferry en het naburige Lanzarote verkennen.
300 Euro / week  semaine  semana !!!
900 Euro / 28 nights - nuits - noches - nachten
info@lasdunascorralejo.com
Oasis Royal Corralejo - 2 bedroom apartment
VV-35-2-0003652